top of page

Synliggör digitala strömmar och få en visuell överblick

Vad innebär Visualizer

Med Poppy Visualizer kan ni övervaka en eller flera medieströmmar samtidigt på en skärm. Det kan vara video, data, bilder, live-källa eller en kombination; vad som behövs. Arbetsytan är dynamisk och alla källor kan förstoras och korrigeras, allt för att kunna få en överskådlig överblick. 

 

Det skapar nya möjligheter för företag som har behov av att kontrollera, övervaka eller synliggöra sin verksamhet i realtid. Skapa analyser, underlag för beslut för direkt åtgärd. 

jobb dator v2.png
Control room Poppy Visualizer

Mer än bara övervakning

Poppy Visualizer är skalbar och mångsidig och stöder videoväggar i alla storlekar, från småskaliga operationer på en enda skärm till de största videoväggarna.

 

Våra lösningar stöder 4K- och Ultra HD-upplösningar så att du kan dra fördel av den högsta möjliga upplösningen i videobearbetning. Systemet kan utökas när dina behov växer.

Våra intelligenta display- och kontroll lösningar gör att video från olika system kan fångas, bytas, bearbetas, komponeras, visas och kontrolleras, allt utan att det krävs kostsam anpassad programvara.

Tänk nytt och annorlunda

I dagens uppkopplade samhälle finns möjligheten att alla enheter med internetanslutning kan få åtkomst till detta - om behörighet finns. Detta inkluderar operatörer som arbetar hemma, fältpersonal eller experter från tredje part.

 

Poppy Visualizer erbjuder användaren ett grafiskt gränssnitt som är intuitivt och effektivt. Med live-miniatyrbilder och dra-och-släpp-funktioner som gör det enkelt för användaren att övervaka och kontrollera alla integrerade system.

Dela arbetsfönster eller medieström för direkt analys. Det ger flexibel lösning i realtid.

Control room Poppy Visualizer
Poppy IoT

Molnbaserad tjänst

Med digitala tvillingar kommer SOC: er (Security Operations Centres) och NOCs (Network Operations Centres) att utvidga sitt fokus utöver säkerhet för att rymma smarta, sammankopplade tekniker, såsom sensorer och analysprogramvara. Dessutom rör sig kontrollrummen mot att inkludera allmän riskhantering, så att deras tillämpning i fler affärssektorer kommer att föröka sig. 

 

Priset för att etablera komplexa nätverk har minskat på grund av tekniska framsteg och de kan nu hantera enorma ökningar av data. kontrollcentra kommer alltmer som en molnbaserad tjänst, vilket möjliggör effektivare samarbete på lokal, nationell- eller global nivå.

Funktioner 

 • Snabb system Integration 

 • Säker KVM-kontroll med flera användare

 • Molntjänst med fler användare samtidigt 

 • Säkerhet skyddar känslig information från manipulation, skadlig programvara och virus

 • Dra och släpp enkelhet

 • Mixade uppkopplingar och nätverksstrukturer

 • Kartvyer och visualisering av larm från zoner

 • Anpassningsbar dashboard för medieströmmar

 • Poppy Mediaserver

 • Möjliggör ip-streaming från lokalt till globalt

 • ip-kamerastreaming i lokal media server

 • Edge baserad mediaserver

Control room Poppy Visualizer
bottom of page